2013. február 28., csütörtök

!!SÉRTŐ TARTALOM!! Gore Bash - Midsummer Glutton (2011)

Na hááááj, arcok, újra jelentkezek a harmadik kibaszott posztommal, tudom, hogy mind örültök, és gravitációra fittyet hányva repkedtek örömötökben a Holdig. Hurray!

Mint ígértem, mint előrejeleztem, most a Gore Bash 4 számos EP-jét, a Midsummer Gluttont fogom kicsit a szátokba fingorászni. Az album a Gore Fever előtt 1 évvel jelent meg, 2011-es menőség, és meg kell, hogy mondjam egy külön eyecandy, egy vizuális orgazmus a borítója, amit egyébként Raulo Cáceres készített. Egyébként kurvára ajánlom Cáceres bácsi munkáit... Nagyoneszeveszettjók!!

 Esküszöm, ez az egyik legzseniálisabb cover mind közül, amiket valaha is láttam. Egy groteszk, undort keltő vadállatság... Nagy, dagadt goregeci beveri a humanburgerét, szemgolyó-shake-kel kíséri (mert akkor még nem volt harlem shake,lol), miközben a sok csicska széttrancsírozva, vagy kiszögelve rothad. Kibaszottjóétvágyat!

Zenére áttérve "sajnos" nem igazán kapunk mást, mint amit a cover ígér. Konstans okádás a mikrofonba, folyik a vér a hangszóróból, és monitor szomorúan veszi tudomásul, hogy nemsokára elvérzik a beleit majszoló zsírgoredisznó áldásos munkájának révén.
Két nagyonkibaszottkedvenc számom van az albumról, az egyik az album nevét viselő Midsummer Glutton, ami bemutatja, hogy mi folyik a buli után, amit kissé túlsúlyos haverunk rendezett. Kajafless emberi maradványokból... Ínycsiklandó, mi? Nekem is tetszik... Najónem. Ez a dobolgatás eléggé thrashgrindos hangzást ad a számnak, azok a kibaszott blastbeatek az ismétlődésükkel nagyonnagyon feldobják a nótát, esküszöm, nagyonfasza talpalávaló! Densziing,bitteeee!

Az Obliterate The Scene Kids egy kedves kis nóta arról, hogy drága Wes barátunk ((((négyszeres zárójelben megjegyezve mondom,hogy nincs vele egyedül)))), hogyan törölné el a sok csicska scenester kirakatlényt a Föld színéről. Ahogy a vérhányását hallgatom, értem, érzem, hogy szendvics-chefségéről tesz tanúbizonyságot, mert amit hallotok, kibaszottkedves olvasók, az az, hogy a Drága Szakács Úr egy jó durrantós bagó után elmeséli, hogy miképp csináljunk Humanburgert Eyeball-Shake-kel, egyszerűen, házilag. A köcsög emós scenester tetvet fejbebaszkodjuk valami tompa tárggyal, hogy a szemgolyójuk is kirepüljön, majd a home-made, v8-as, 8 literes motorral hajtott húsdarálónkba helyezzük, nagyon óvatosan, nehogy megsérüljön (basszuk bele, hogy csak úgy kattanjon). Miután szépen ledaraboltuk, húspogit gyúrunk belőlük, mööögsütjük, möögfűszerezzük, kedvünk szerint. Hambizsömibe rakjuk, kis salátával, maradék kutyamájjal, epekővel, mert kibaszott metál arcok vagyunk. Az előzőlegesen kibaszkodott szemgolyókat egy shakerbe tesszük, majd bekúrjuk a centrifugába egy 20-25 másodpercre, kivesszük, kis tejjel felöntjük, egy fél perc centrifuga megint, darált csokival, húgyhólyaggal ízesítjük, nagy mosollyal, élvezettel fogyasztjuk.

Khm. Szóval ja, ez a Wes-féle recept egy jó all-time kajcira. Akinek tetszik, megcsinálja, jól is lakik jót is tesz a gyönyörű és virágzó társadalmunknak, szóval minden fasza. Ha jó kiskölykök lesztek, leszedhetitek az albumot INNEN! De persze, mint mindig, 24 órán belül kötelesek vagytok törölni minden maradékát, vagy mentek ti is a V8-as darálóba.

Következő posztomban egy örökkedvencet mutatok be... MÉGHOZZÁ A KIBASZOTT RAPED BY PIGS 2011-ES GUSHING ORGASMS 2-JÉT!!!!! FUCK YEAH,FUCK YOU!!!!

Na puszcsi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése