2013. március 7., csütörtök

Ahogy kibaszottul ígértem! RAPED BY PIGS - GUSHING ORGASMS 2!

Kedves nyájam, megkaptam aggódó leveleiteket, melyben a szentelt posztok holléte után érdeklődtök, nagy kedves a hiányolásotok, megüdvözültök ilyen hozzáállást tanúsítva!

Híveim, ma bemutatásra kerül egy közkedvelt slamming-brutaldeath mulatós! Kaczor Feri, Lagzi Lajcsi, és maga FENYŐ MIKI is megirigyelné ezt az érzelmes mulatósrakkenroll-klasszikust! Táncba hívja hallgatóit a Raped By Pigs, a perui ötös parasztfogat.


Egy 2009 óta működő, kifogástalan örökzöldet ki ne tűrne el napi szinten?







Ezt a 2011-es albumot kegyetlen mód sikerült a srácoknak bélbe tölteni, kurvajó hippiszalámi lett! Meglehetősen fűszeres, eléggé savas, bár könnyen emészthető főétkezések közbeni, és közötti nasi.

Mutiba elsőnek a Sores Of Afflictiont rakom, hogy lássátok, van érzelmes felem is. A nyomorúság százezer sebéből vérző ifjak hangot adnak elégedetlenségüknek, mely elégedetlenség társadalmunk rothadásának bűzéből származtatható. Ki ne szeretné "néhanapján" egy kicsit savval öntözni a sok buta tajtékparasztot, sötét gyökeret, akik lassacskán belefojtanak minket az általuk csurigbaszott pottyantósba, amit manapság mindenféle demokratikus köztársaságoknak meg ilyen-olyan demokráciának kötelességünk nevezni? Aki nem, az vagy hülye, gyurcsányista nyugger, vagy a másik szélsőség, a narancssárga retek fanatikusa, vagy annyira sötét kívül-belül, hogy csak az utódok sorozatgyártása megy neki, de az ezerrel. Kis kitérő ez mind, de megemlíteném, hogy pl. az általam nemigazánkedvelt Korn is megmutatta egy videóklipjében, hogy sokkal gyorsabban szaporodik a kis intelligenciájú létforma -akik mindenféle megfontolás nélkül beleeresztik az asszonyba [jobb esetben csak az asszonyba]-, mint akik képesek előrelátóan tervezni, családot illetően megfontoltan végiggondolni a gyermeknemzés és nevelés hosszú folyamatának következményeit, kötelességeit, a lehetséges rosszakat, és a sikerességből fakadó örömöket. Társadalmunk megfelelő szemszögből, vagy esetleg több szemszögből való megfigyelésének hatására láthatjuk az átfedéseket, és hányhatunk kedvünkre a sok agyhalott faszfejtől... És mindennek pusztulása kispajtásaink szomját olthatná. Ó, be szép is az emberi lélek!



Az albumról kénytelen vagyok még a Let Me Penetrate You-t ajánlani... Egyszerűen hibátlan szerelmi vallomás és szekxszuális felhívás egy jó pinaleves-keringőre. Érezhető, hogy lelkünket a mennybe emelő hangzás segít átérezni ezt a most még plátóinak tűnő párkapcsolatot. Kell nekünk ennél több? Társadalomtól elfordult, kedves fiatalok, akik csak szeretetre, szerelemre vágynak, néminemű nemi érintkezést meg nem vetve, persze.

Akárki akármit szeretne a csávóktól, ITTEN,A! beszélhet velük faszbukkjukon keresztül, zsátubé csenneljük meg ittenvan,né! De ajánlom, hogy vegyetek ilyen fasza sapikat, az összeset, mert kurvamenők, nekem is kéne egy.

XOXOXOXO megilyenek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése